Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Obavještenje o podnesenom Zahtjevu za izmjenu dozvole za izgradnju Male hidroelektrane Janjina J-1

Izvor: Glas Srpske, 26.06.2013.

REGULATORNA KOMISIJA ZA ENERGETIKU REPUBLIKE SRPSKE TREBINjE

Broj: 01-246-6/13 Datum: 25.06.2013. godine

 

Na osnovu člana 54. stav 1. i 2. Zakona o električnoj energiji ("Službeni glasnik Republike Srpske" broj 8/08, 34/09, 92/09 i 1/11) i člana 15. Pravilnika o izdavanju dozvola ("Službeni glasnik Republike Srpske" broj 39/10), Regulatorna komisija za energetiku Republike Srpske

OBAVJEŠTAVA JAVNOST

o podnesenom zahtjevu za izmjenu dozvole za izgradnju MHE "Janjina J-1"

Hidroelektrane "BISTRICA" d.o.o. Foča, podnijelo je dana 11.06.2013. godine Regulatornoj komisiji za energetiku Republike Srpske Trebinje (u daljem tekstu: Regulatorna komisija) Zahtjev za izmjenu dozvole za izgradnju Male hidroelektrane "Janjina J-1".

U postupku obrade zahtjeva i priložene dokumentacije utvrđeno je da je zahtjev kompletan i da sadrži

- popunjen originalni obrazac Zahtjeva za izmjenu ili dopunu dozvole (OB.04.17) i

- izjave i dokaze koji potvrđuju navode iz podnesenog zahtjeva.

Status umješača u postupku izmjene dozvole, Regulatorna komisija može odobriti pravnom i fizičkom licu koje, u svom zahtjevu, obrazloži da ima poseban (vlastiti, direktan) interes da učestvuje u postupku i da raspolaže podacima, činjenicama ili dokazima od značaja za odoučivanje o zahtjevu za izmjenu dozvole.

Zainteresovana lica mogu dobiti informacije i ostvariti uvid u pojedine dokumente iz zahtjeva u prostorijama Regulatorne komisije, te dostaviti komentare, u pisanoj formi, na podneseni zahtjev koji je objavljen na internet stranici Regulatorne komisije www.reers.ba, najkasnije do 01.07.2013. godine.

Komentari na podneseni zahtjev, kao i zahtjev za sticanje statusa umješača u postupku dostavljaju se na adresu: Regulatorna komisija za energetiku Republike Srpske Trebinje, Ulica Srpska broj 2, 89101 Trebinje, faksom na broj: 059/272-430 ili na elektronsku adresu: regulator@reers.ba. Komentari u pisanoj formi moraju biti potpisani, u protivnom Regulatorna komisija nije obavezna da ih razmatra.

 

Predsjednik

Milenko Čokorilo

 

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: