Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Opća rasprava o Zahtjevu za obnovu dozvole za rad-licence za djelatnost opskrbe električnom energijom drugog reda

Izvor: Oslobođenje, 28.08.2013.

REGULATORNA KOMISIJA ZA ELEKTRIČNU

ENERGIJU U FEDERACIJI

BOSNE I HERCEGOVINE - F E R K

 

 

Na temelju Odluke broj 06-03-649-09/48/13 donesene na XIV. redovitoj sjednici održanoj u Mostaru 27.8.2013. godine. Regulatorna komisija za električnu energiju u Federaciji Bosne i Hercegovine - FERK

 

OBAVJEŠTAVA JAVNOST O OPĆOJ RASPRAVI

 

FERK je 31.5.2013. godine zaprimio od ČEZ BiH d.o.o. Sarajevo Zahtjev za obnovu dozvole za rad-licence za djelatnost opskrbe električnom energijom drugog reda pod brojem 06-03-649/48/13, o čemu je javnost bila obaviještena 29.7.2013. godine u Oslobođenju I Večernjem listu, kao I na web stranici FERK-a. FERK je pripremio Nacrt dozvole za rad - licence za obavljanje elektroprivredne djelatnosti opskrba električnom energijom drugog reda, te se pozivaju sve zainteresirane osobe da nazoče i daju usmene komentare na općoj raspravi o nacrtu ove dozvole, koja će se održati u prostorijama FERK-a u Mostaru, 3.9.2013. godine u 10 sati.

 

Zainteresirane osobe imaju mogućnost dostaviti i svoje pisane komentare FERK-u od dana objave ove obavijesti do 11.9.2013. godine do 12 sati, poštom na adresu Blajburških žrtava br. 33, Mostar, kao i na elektroničku adresu kontakt@ferk.ba. Pisani komentari moraju biti potpisani. Pisani I usmeni komentari će se analizirati i bit će pažljivo razmotreni.

 

Tekst Nacrta dozvole za rad - licence za obavljanje elektroprivredne djelatnosti opskrba električnom energijom drugog reda možete dobiti svakim radnim danom od 11 do 13 sati, u sjedištu FERK-a, na protokolu, Blajburških žrtava br. 33 u Mostaru ili na web stranici FERK-a, www.ferk.ba.

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: