Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Poziv proizvođačima svježeg kravljeg mlijeka: Poticaj za III kvartal 2013. godine

Izvor: eKapija.ba, 06.10.2013.
 
 
Poziv proizvođačima svježeg kravljeg mlijeka: Poticaj za III kvartal 2013. godine: Rok za prijave je 11. oktobar 2013. godine 
 
 
Obavještavamo  proizvođače svježeg kravljeg mlijeka sa područja općine Kakanj koji predaju mlijeko jednom od registrovanih otkupljivača da se mogu prijaviti za poticaj za svježe kravlje mlijeko za  III kvartal 2013. godine.
 
Oni koji su aplicirali za prva dva kvartala trebaju podnijeti samo zahtjev za III kvartal, dok oni koji zahtjev predaju prvi put trebaju uz zahtjev priložiti i popratnu dokumentaciju propisanu Programom utroška sredstava Budžeta Općine Kakanj za poticaje u poljoprivredi za 2013.godinu (prilog u PDF fajlu)
 
Zahtjev se podnosi na prijemnoj kancelariji Općine Kakanj, a krajnji datum podnošenja zahtjeva za III kvartal je 11. oktobar 2013. godine.
 
Sve informacije vezano za podnošenje zahtjeva mogu se dobiti u  kancelariji br.17,  III sprat  Općine Kakanj ili na br. telefona 032/771-828.

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: