Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Javni poziv za pravna i fizička lica registrovana za obavljanje taksi prijevoza na području Općine Maglaj za podnešenje zahtjeva za raspored taksi vozila na slobodnim taksi stajalištima

Datum objave: 01.10.2019. 12:42 / Izvor: Oslobođenje, 01.10.2019.

OPĆINA MAGLAJ

 

Na osnovu čl. 10. Odluke o organizacijii načinu obavljanja taksi prijevo za putnike na području Zeničko-dobojskog kantona - Novi prečišćeni tekst ("Sl.novine ZE-DO" broj: 10/19) i 51.12; stav 5. Pravilnika o načinu korištenja, redu i radu na taksi stajalištima, rasporedu taksi vozila na taksi stajalištima i kriterijima za raspored taksi vozila na taksi stajalištima na području OpćineMaglaj ("SI. novine Općine Maglaj", broj: 8/19 od 30.09.2019. godine),

 

JAVNO POZIVA

PRAVNA I FIZIČKA LICA REGISTROVANA ZA OBAVLJANJE TAKSIPRIJEVOZA SA PODRUČJA OPĆINE MAGLAJ

 

Pozivaju se pravna i fizička lica registrovana za obavljanje taksi prijevoza sa područja Općine Maglaj da podnesu zahtjev za raspored taksi vozila na slobodnim taksi stajalištima. Raspored taksi vozila na slobodnim taksi stajalištima se dodjeljuje za 2020.godinu.

Rok za podnošenje zahtjeva za raspored taksi vozila na slobodnim taksi stajalištima je 15 dana od dana objavljivanja u "Službenim novinama OpćineMaglaj".

Integralni tekst Javnogpoziva bit ćeobjavljen u "Službenim novinama OpćineMaglaj", oglasnoj ploči Općine i naslužbenoj web stranici općine:www.maglaj.ba Sve dodatne informacije moguse dobiti u Službi za privredu, finansije/financije i razvoj poduzetništva ili na telefon broj: 032/465-821; 032/465-822.

 

NAČELNIK OPĆINE

Mirsad Mahmutagić

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: