Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 19.02.2015. 12:41

Obavještenje o podnošenju zahtjeva za izdavanje ekološke dozvole za MHE Kućna turbina, snage 568 kW u obuhvatu elektroenergetskog kompleksa HE Bočac u Bočcu, na rijeci Vrbas

Izvor: Nezavisne novine, 19.02.2015.

REPUBLIKA SRPSKA

VLADA

Ministarstvo za prostorno uređenje,

 građevinarstvo i ekologiju Banjaluka

Trg Republike Srpske 1

 

Na osnovu člana 39. i člana 88. Zakona o zaštiti životne sredine ("Službeni glasnik Republike Srpske", broj 71/12 i člana 2. Pravilnika o postrojenjima koja mogu biti izgrađena i puštena u rad samo ukoliko imaju ekološku dozvolu ("Službeni glasnik Republike Srpske", br. 124/12) Ministarstvo za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju obavještava zainteresovanu javnost

 

 

O PODNOŠENJU ZAHTJEVA ZA IZDAVANJE

EKOLOŠKE DOZVOLE

 

Za MHE "Kućna turbina", snage 568 kW u obuhvatu elektroenergetskog kompleksa HE

"Bočac" u Bočcu, na rijeci Vrbas, na teritoriji opštine Mrkonjić Grad

Podnosilac zahtjeva: MH "ELEKTROPRIVREDA",

ZP "HIDROELEKTRANE NA VRBASU" AD Mrkonjić Grad

 

Dana 09.02.2015. godine, podnosilac zahtejva MH "ELEKTROPRIVREDA", ZP "HIDROELEKTRANE NA VRBASU" AD Mrkonjić Grad predao je ovom ministarstvu zahtjev za izdavanje ekološke dozvše MHE "Kućna turbina", snage 568 kW u obuhvatu elektroenergetskog kompleksa HE "Bočac" u Bočcu, na rijeci Vrbas, na teritoriji opštine Mrkonjić Grad.

 

Zainteresovana javnost može izvršiti besplatan uvid u zahtejv za ekološku dozvolu i priloženu dokumentaciju u prostorijama opštine Mrkonjić Grad u roku od 30 dana od dana objavljivanja ovog obavještenja.

U ovom roku zainteresovana javnost može podnijeti ovom ministarstvu mišljenje o zahtjevu i priloženoj dokumentaciju u pisanoj formi.

 

MINISTAR

Srebrenka Gšić

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: