Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 15.06.2021. 14:40

(obustava postupka) Izvođenje radova na rekonstrukciji terminala tečnih naftnih derivata Bihać

Izvor: Akta.ba, 15.06.2021.

Broj: 04-7-132-11 /21

Sarajevo, 11.06.2021. godine

 

Na osnovu člana 110. Zakona ojavnim nabavkama ("Službeni glasnik Bosne i Hercegovine" broj 39/14) Uprava Društva Operator-Terminali Federacije”d.o.o. Sarajevo, donosi:   '

 

ODLUKU

O OBUSTAVI POSTUPKA JAVNE NABAVKE

 

I

Obustavlja se postupak javne nabavke radova putem otvorenog postupka „Izvođenje radova na potpunoj rekonstrukciji Terminala tečnih naftnih goriva Bihać “, radi uložene žalbe na tendersku dokumentarnu a do donošenja rješenja po uloženoj žalbi u skladu sa članom 100. Zakona o javnim nabavkama BIH („Službeni glasnik BIH“ 39/14).        

II

Postupak javne nabave se obustavlja do donošenja odluke/rješenja po žalbi. U skladu odlukom/rješenjem po izjavljenoj žalbi, Ugovorni organ će o nastavku postupka javne obavijestiti sve učesnike u postupku.

III

Odluka stupa na snagu danom donošenja.

 

Obrazloženje

Dana 11.06.2021. godinepristigla je žalba zainteresiranog ponuđača, izjavljena na tendersku dokumentaciju u postupku javne nabavke radova putem otvorenog postupka „Izvođenje radova na potpunoj rekonstrukciji Terminala tečnih naftnih goriva Bihać “

Broj obavještenja na portalu:1138-1-3-64-3-21/21 . Na osnovu navedenog, a u skladu sa članom 110 Ugovorni organ obustavlja postupak predmetne javne nabavke u toku dok se žalba u potpunosti ne razmotri i ne donese odluku po istoj.

 

Pouka o pravnom lijeku: Žalba protiv ove Odluke nije dopuštena.

 

Dostaviti:

1.         Sektor za ljudske resurse, opšte i pravne poslove

2.         Ponuđačima

3.         a/a

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: