Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Javni poziv za dostavljanje prijedloga i sugestija u obuhvatu plana (Odluka o pristupanju izradi Regulacionog plana Kej)

Datum objave: 11.10.2019. 10:59 / Izvor: Akta.ba, 04.10.2019.

JAVNI POZIV – dostavljanje prijedloga i sugestija zainteresovanih lica koja su vlasnici nepokretnosti u obuhvatu plana (Odluka o pristupanju izradi Regulacionog plana „Kej“)

GRADSKA UPRAVA

GRADA GRADIŠKA

J A V N I    P O Z I V

Skupština grada Gradiška je na sjednici održanoj 19.09.2019. godine  usvojila  Odluku o pristupanju izradi Regulacionog plana „Kej“. Plan obuhvata prostor površine približno 10 ha, omeđen  prostorom  između ulice Obala vojvode Stepe  (od mosta do Kajak kluba, ulice Save Mandića, ulice  Milutina Bojića, dijela Hilandarske ulice, ulice Branka Miljkovića i ulice Vojvode Bojovića.)

Pozivaju se sva zainteresovana lica koja su vlasnici nepokretnosti u obuhvatu ovog plana, da u roku od 15 dana od dana objavljivanja ovog poziva dostave svoje prijedloge i sugestije za određena planska rješenja na zemljištu koje je u njihovom vlasništvu. Prijedlozi i sugestije se dostavljaju u pismenoj formi i predaju u kancelariji broj 4, u šalter sali Gradske uprave Gradiška.

Rok za dostavljanje je 22.10.2019. godine.

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: