Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 18.01.2023. 15:22

Javni uvid i Javna rasprava o Prijedlogu Izmjena i dopuna Regulacionog plana Hepok-Čengić Vila III

Izvor: Akta.ba, 17.01.2023.

Javni uvid i Javna rasprava o Prijedlogu Izmjena i dopuna Regulacionog plana “Hepok-Čengić Vila III” (skraćeni postupak)

O B A V J E Š T E NJ E

Obavještavaju se građani, pravna lica kao i svi ostali zainteresovani subjekti da se Prijedlog Izmjena i dopuna Regulacionog plana „Hepok-Čengić Vila III” (skraćeni postupak) stavlja na javni uvid od 17.01. do 06.02.2023. godine u terminu od 8,30 do 15,00 sati, u prostorijama MZ „Čengić Vila“, ul. Gradačačka br. 22, MZ “Staro Hrasno”, ul. Antuna Branka Šimića br. 6, MZ “Aneks”, ul. Prijedorska br. 14A  kao i u holu Općine Novi Grad Sarajevo. Uvid u Prijedlog Izmjena i dopuna Regulacionog plana „Hepok-Čengić Vila III” – grafički prilog 8. Urbanističko rješenje,  tekstualno obrazloženje i Odluku o provođenju (prijedlog), može se izvršiti i putem web stranice Općine Novi Grad Sarajevo www.novigradsarajevo.ba.

Javna rasprava o Prijedlogu Izmjena i dopuna Regulacionog plana „Hepok-Čengić Vila III” će se održati dana 06.02.2023. godine (ponedeljak) sa početkom u 17,00 sati u sali Općinskog vijeća Općine Novi Grad Sarajevo (ul. Bulevar Meše Selimovića br. 97). Pozivamo građane, pravna lica i sve ostale zainteresovane subjekte da prisustvuju javnoj raspravi, te daju svoje prijedloge, primjedbe i sugestije na Prijedlog Izmjena i dopuna Regulacionog plana „Hepok-Čengić Vila III”.

 

PRIJEDLOG ODLUKE O PROVOĐENJU ID RP HEPOK-ČENGIĆ VILA III

IZMJENE I DOPUNE REGULACIONOG PLANA „HEPOK ČENGIĆ VILA III“ – PRIJEDLOG

URBANISTIČKO RJEŠENJE

 

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: