Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 30.12.2022. 09:12

Prodaja rashodovanih motornih vozila: Hyundai, Citroen Jumper i Renault Laguna

Izvor: Glas Srpske, 30.12.2022.

Broj: 01-20547-2/22

Dana, 29.12.2022. godine

 

Na osnovu člana 32. Pravilnika o načinu i rokovima vršenja popisa i usklađivanja knjigovodstvenog sa stvarnim stanjem imovine i obaveza u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske i Rješenja generalnog direktora br. 01-15604-2/22 od 19.09.2022. god., Univerzitetski klinički centar Republike Srpske raspisuje

 

LICITACIJU

za prodaju rashodovanih motornih vozila navedenih u rješenju o procjeni početne vrijednosti

rashodovanih motornih vozila u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske u viđenom stanju

prikupljanjem pismenih ponuda

 

1. Rashodovana imovina

Procijenjena (početna) vrijednost je:

> za HYUNDAI Hl-SANITET - 700,00 KM

> za CITROEN JUMPER - PUTNIČKI KOMBI - 700,00 KM

> za HYUNDAI GRANDEUR - LIMUZINA -1.500,00 KM

> za RENAULT LAGUNA - LIMUZINA - 400,00 KM

 

2. Procijenjena vrijednost imovine koja se nudi na prodaju je i njena početna vrijednost u postupku javnog nadmetanja, a vozilo se ne može prodati na prvoj licitaciji ispod njegove procijenjene vrijednosti.

 

3. Rashodovana imovina se prodaje u viđenom stanju, po principu, „viđeno-kupljeno". Naknadne reklamacije neće se razmatrati.

4. Pravo učešća na licitaciji imaju sva pravna i fizička lica.

5. Ponuđač može dostaviti ponudu za jedno vozilo, nekoliko vozila ili za sva vozila.

6. Predmetne stvari mogu se pregledati svakog radnog dana, počev od dana objavljivanja licitacije, u vremenu od 10 do 13 časova, ul. Zdrave Korde br. 1.

Sve informacije se mogu dobiti na telefon 065/750-948.

7. Ponuđač čija ponuda bude prihvaćena kao najpovoljnija dužan je pristupiti zaključenju ugovora u roku od osam dana od dana objavljivanja rezultata licitacije na oglasnoj tabli Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske.

Rok plaćanja cjelokupne kupoprodajne cijene za rashodovanu imovinu je 15 dana od dana potpisivanja ugovora, na račun prodavca broj: 571010-00001017-20 kod BPŠ banke AD Banja Luka.

Primopredaja osnovnih sredstava biće izvršena najkasnije 30 dana od dana uplate kupoprodajne cijene.

 

8. Ukoliko ponuđač sa najpovoljnijom ponudom ne uplati kupoprodajnu cijenu u roku od 15 dana od dana potpisivanja ugovora smatraće se da je odustao od kupovine, raskinuće se ugovor i ponuditi zaključenje ugovora drugom po redu najpovoljnijem ponuđaču koji treba u roku od 15 dana od dana zaključenja ugovora da uplati kupoprodajnu cijenu.

 

9. Otvaranje ponuda obaviće se 11.01.2023. godine sa početkom u 11 časova u prostorijama Službe za javne nabavke i praćenje realizacije ugovora (zgrada Ginekologije, Služba za javne nabavke) na Paprikovcu.

 

10. Sva zainteresovana pravna i fizička lica dostavljaju ponude u posebno zapečaćenoj koverti sa punom adresom ponuđača, imenom kontakt osobe, telefonskim brojem, brojem faksa i sa naznakom: »NE OTVARAJ - OTVARA KO-MISIJA« ponuda za kupovinu rashodovanih motornih vozila na adresu:» Univerzitetski klinički centar Republike Srpske, Ul. Dvanaest beba bb«

Ponude se predaju lično na protokol ili poštom preporučeno, a primaju se do 11.01.2023. godine do 10 časova. Javnom otvaranju ponuda uz prezentaciju pismenog ovlaštenja može da prisustvuje predstavnik ponuđača.

11. Sve troškove učešća na licitaciji snosi kupac, a prodavač nakon završene prodaje i naplate kupoprodajne cijene, nema u odnosu na prodane stvari nikakve obaveze. Isplatom kupoprodajne cijene prestaju sve kupčeve obaveze prema prodavcu.

12. Ovaj oglas objavljen je na Oglasnoj tabli Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske i u Dnevnom listu »Glas Srpske« A. D. Banja Luka.

 

GENERALNI DIREKTOR

Prof. dr sc. med. Vlado Đajić

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: