Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Ponuda usluga: Video nadzor, Video interfon, Alarmni sistemi, Detektivski poslovi, Fizičko obezbjeđenje

Izvor: eKapija.ba, 07.10.2013.

Video nadzor

Ne dozvolite da Vas zaokupljaju brige o bezbjednosti vašeg doma, firme u kojoj radite, banke u kojoj stedite, ulice kojom hodate.

Sistem video nadzora je tu da žaštiti vas i vašu porodicu.

Funkcija sistema video nadzora je obezbeđivanje informacija korisniku radi adekvatne reakcije, kao i arhiviranje informacija radi eventualne naknadne istrage.

Najčešće se primjenjuje u svrhu nadzora u radu sa gotovim novcem u bankama, mjenjačnicama, zaštiti od krađe kupaca, zaposlenh lica i dostavljača, nadzora vitalnih procesa proizvodnje, utovara i istovara robe, nadzora spoljašnjih prostora, otvorenih skladišta i parkirališta.

Video interfon

Interfonski sistemi su idealno rešenje za kontrolu pristupa Vašeg doma.

Ovi sistemi Vam pružaju potpunu kontrolu nad onim šta se dešava ispred ulaza i možete sprečiti neprijatne događaje. Najvažnije od svega je što ćete se uvek osećati sigurno i bezbedno.

Postoje 2 tipa interfonskih sistema:

  • audio interfoni
  • video interfon

Alarmni sistemi

Neka vaše misli budu upućene vedrijim stvarima, brigu prepustite nama.

Alarmni sistem se sastoji od: alarmne centrale, detektora (pokreta, loma stakla, magnetnog kontakata i fotoelektrične barijere), sirene i telefonskog javljača (opciono). Izbor alarmne centrale vrši se prema veličini objekta i funkciji. Sistemom se upravlja putem alarmne centrale koja se instalira uglavnom na ulazu u objekat.

Detektivske poslove

Fizičko obezbjeđenje

  • patrolna služba
  • lično obezbjeđenje
  • interventna ekipa 24 sata
  • konstantno obezbjeđenje objekata
  • noćna služba
  • lično obezbjeđenje /body guard/

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: