RSG krenuo sa emitovanjem novog programa pod nazivom Radio Mix

19.05.2016. 08:13 / Izvor: Oslobođenje
RSG krenuo sa emitovanjem novog programa pod nazivom Radio Mix

Radio Mix se u biti ne razlikuje mnogo od ostalih, samo je muzika drugačija. Na Anteni su to svjetski hitovi, dok je ovdje riječ o pop i folk hitovima.

Sinoć je u Sarajevu promovisan novi program RSG radija koji nosi naziv Radio Mix. Projekat je dugo pripreman, a jedan od inicijatora je bio i Halid Bešlić. "Uslovi su se stvorili za takav jedan korak kao što je pokretanje nove frekvencije na RSG radiju, novog programa koji se zove Radio Mix, i već sad po reakcijama slušatelja mislimo da smo napravili dobar posao. Radio Mix se u biti ne razlikuje mnogo od ostalih, samo je muzika drugačija. Na Anteni su to svjetski hitovi, dok je ovdje riječ o pop i folk hitovima. Kada smo ulazili u ovaj projekat naš cilj je bio da to uradimo najbolje što znamo, a reakcije slušatelja su prevazišle sva naša očekivanja", izjavio je Adan Osmanagić, generalni direktor RSG Media Group.

Dvoje voditelja Radija Mix, Lamija Terzimehić i Malik Mišić, su sa ponosom kazali da im je izuzetna čast biti dio nečega novog.

- Zaista smo osvježenje kada su u pitanju nove radio stanice, rekli su. Kao muzički gosti su nastupili Halid Bešlić, Neno Murić i Enes Begović koji je i rekao da je ovo radio pred kojim je svijetla budućnost.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza