Upoznajte učesnike "Welcome to the Future"

30.11.2022. 14:16 / Izvor: Akta.ba
IMPAKT

Svim poslovnim poduhvatima će biti pružena dodatna promotivna, mentorska i stručna podrška, a tri najbolje ocijenjene ideje dobit će i dodatnu finansijsku podršku.

"Welcome to the Future" događaj će se održati 7. decembra 2022. godine u Centru Skenderija, Dom mladih u Sarajevu (lokaciju možete vidjeti ovdje) sa početkom u 15:00 na kojem će se prezentirati 10 poslovnih poduhvata koji su prethodno podržani kroz IMPAKT inkubator poslovnih ideja širom Bosne i Hercegovine.

Oni su u prethodnih godinu dana ostvarili zapažene rezultate, te sada imaju priliku na inovativan i zabavan način prezentirati nove ideje za proširenje/unaprjeđenje svojih poslovnih poduhvata i na taj način poslati poruku da je poduzetništvo zaista budućnost.

Svim poslovnim poduhvatima će biti pružena dodatna promotivna, mentorska i stručna podrška, a tri najbolje ocijenjene ideje dobit će i dodatnu finansijsku podršku.

Na događaju će se predstaviti:

Jedna poduzetnička priča može biti inspiracija za drugi, a price ovih poduzetnika su inspirativne I pokazuju da je moguće imati uspješne biznise u Bosni I Hercegovini. Njihove priče možete pronaći na www.mojaposlovnaprica.ba.

Partneri, sponzori i prijatelji događaja su: Ministarstvo privrede Kantona Sarajevo, Bh Telecom, ProCredit Bank, Bingo, Via Media, Centar za promociju održivog razvoja, Fixit, Sarajevo City Centar, Unija Ads, Lynks, Hotel Garni Konak.

Medijski pokrovitelji i prijatelji: Radio Stari Grad, Antena Sarajevo, Akta i Manager.ba.

 

Stvaramo budućnost.

Kreiramo novu vrijednost u kojoj ideje postaju stvarnost u kojoj su vještine sve, a poraz nije opcija.

7. decembra svi ste dobrodošli u budućnost!

 

 

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave