Zavidan nastup bh. firmi u Kelnu: Pogledajte fotopriču sa sajma IMM COLOGNE

17.01.2017. 08:28 / Izvor: Akta.ba
Zavidan nastup bh. firmi u Kelnu: Pogledajte fotopriču sa sajma IMM COLOGNE
OTVORI GALERIJU

Na štandu Bosne i Hercegovine izložen je, između ostalog, tapacirani namještaj, masivni hrastov namještaj, trpezarije, spavaće sobe...

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine organizirala je po sedmi put zaredom nastup bh. kompanija na Međunarodnom sajmu namještaja i interijera IMM COLOGNE, koji je počeo jučer u Kelnu (Njemačka) i traje do 22. januara 2017. godine.

Na zajedničkom štandu Bosne i Hercegovine na sajmu IMM COLOGNE 2017, koji je površine 210 m2 i pozicioniran u Hali 3.1- segment Global Lifestyles, svoje izvozne kolekcije namještaja predstavlja sedam bh. firmi, i to: BOKSIT a.d. Milići, BOSNIAN BEECH BOARD d.o.o. Visoko, FEF EXPORT-IMPORT d.o.o. Sarajevo, H.M.M. d.o.o. Gradačac, LIGNACON d.o.o. Teslić, NAMJEŠTAJ/ SOLIDWOOD d.d. Gradačac i WOODTEAM d.o.o. Ilijaš.

Na štandu Bosne i Hercegovine izložen je, između ostalog, tapacirani namještaj, masivni hrastov namještaj, trpezarije, spavaće sobe, klub stolovi, komode, regali za dnevnu sobu, uredske stolice i fotelje, te tapacirane stolice, barske stolice i fotelje.

Dalila Fejzagić, vlasnica sarajevskog Studija Zidovi za poslovni portal Akta.ba je kazala kako je na Sajmu zajedno sa HMM Beyler iz Gradačca koja izlaže na zajedničkom štandu Vanjskotrgovinske komore.

"HMM Beyler iz Gradačca predstavila je novu kolekciju na Međunarodnom sajmu namještaja u Kelnu - IMM Cologne 2017.", kaže Dalila, pojašnjavajući kako je upravo ova kompanija partneri u opremanju projekata koje izvodi Studio Zidovi, te je stoga kako kaže i pozvana u Keln gdje se predstavljaju trendovi i inovacije u dizajnu namještaja i interijera.

Podsjećanja radi, tokom šest godina izlaganja u Kelnu, VTK/STK BiH je u okviru grupnog štanda podržala 46 nastupa firmi iz cijele BiH, a uzevši u obzir sudjelovanje pojedinih firmi na više sajmova, podržala je ukupno 29 različitih kompanija koje ukupno zapošljavaju preko 6.700 radnika.

U nastavku pogledajte fotopriču koju smo objavili zahvaljujući komapniji HMM Beyler i Studiju Zidovi.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti