al

Nekretnine i enterijer

Apartmani od vrhunskog graditelja nekretnina u Kargicaku

09.01.2020 13:34:04 / Izvor: Akta.ba

U oktobru je započela gradnja premium kompleksa od strane jedne od najboljih građevinskih firmi u ovom području, poznate po svojim zaista elitnim projektima kako u Kargicaku, tako i u Alanji i Mahmutlaru. Projekt će se sastojati od četiri niska bloka - tri bloka sa 40 stanova i jedan blok sa 25 stanova. Kompleks će biti završen 2021. godine.

Lokacija - 150 metara od mora i kompleks će imati vlastiti Beach Club. Bazaar jednom nedeljno u neposrednoj blizini kompleksa. Mahmutlar i trgovina Migros 3M je udaljena 500 metara, a razni kafići i restorani su u krugu 600 - 800 metara.

Dakle, ovo je relativno mali i ugodan projekt: samo 145 stanova u četiri bloka sa vrlo razvijenom infrastrukturom, uključujući čak i teniski teren. Apartmani su veličine od 65m2 sa 1 spavaćom sobom pa do etažnih sa 3 spavaće sobe. Najjeftiniji preostali apartmani su 65.000€.

Ime izvođača garantira izvrsnu razinu kvalitetne gradnje, uređenja i korištenih materijala.

U prizemlju će biti lokali sa između ostalim velikim supermarketom. Kompleks će posjedovati, vanjski i unutarnji bazen, puni spa paket (sauna, hamam, parna soba), kino, fitness salu, podzemnu garažu (koja ulazi u cijenu stana)

Postoji plan otplate: izvođač radova nudi plan otplate u roku od 24 mjeseca uz plaćanje od 30%.

Ako želite procijeniti kvalitet svog budućeg stana, dođite na pregled i posjetite njihove gotove objekte s Agencijom Dom u Turskoj. Kada vidite sve svojim očima, uvjerit ćete se u ispravnost svog izbora.

 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Nekretnine i enterijer