al
Bajsik Thermal Solutions

Industrija i energetika

Bajsik Thermal Solutions

20.11.2020 09:20:32 / Izvor: Akta.ba

Bajsik thermal solutions nudi uslugu koja se zasniva na principu "ključ u ruke". Tim se sastoji od visoko kvalifikovanog stručnog kadra osposobljenog za rad i upravljanje sistemima toplotnih pumpi. Stoga, nude usluge projektovanja, montaže, servisiranja i puštanja u rad sistema Dimplex toplotnih pumpi.

Prepustite sve Bajsik-u i uživajte u termalnom komforu vašeg doma!

O Dimplex toplotnim pumpama

Toplotna pumpa je jedini sistem grijanja koji može grijati i hladiti, pritom osiguravajući savršenu temperaturu u bilo kojim vremenskim uslovima. Zimi, čak i sa vanjskim temperaturama do minus 22 C, toplotna pumpa može osigurati da u kući niko ne osjeća hladnoću.

Izvlačenjem potrebne toplote iz zraka, zemlje ili podzemne vode i aktivnim dovođenjem temperature na željenu razinu pomoću kompresora u rashladnom krugu.

Budućnost sistema grijanja i hlađenja krije se u toplotnim pumpama. Kompanija Glen Dimplex je pionir toplotnih pumpi u Njemačkoj i nalazi se na adresi u Kulmbachu više od 40 godina. Glen Dimplex toplotne pumpe su istinsko čudo efikasnosti! Niti jedan drugi proizvođač ne nudi uporediv, pametno koordiniran asortiman proizvoda. Dimplex ima sve što vam je potrebno kako biste ostvarili dobit od energetske transformacije za vaše grijanje, hlađenje i ventilaciju!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Industrija i energetika