Donacija informatičke opreme za OŠ Hadžići

Filantropi

Donacija informatičke opreme za OŠ Hadžići

20.04.2021 08:07:54 / Izvor: Akta.ba

Addiko banka je donirala laptop i četiri tableta OŠ Hadžići iz Hadžića, sa ciljem podrške modernizaciji nastavnih procesa i olakšavanje online nastave za učenike ove osnovne škole.  Oprema je nabavljena u okviru projekta Addiko Cares, čija je namjena podrška lokalnim zajednicama u kojima Addiko banka djeluje.

"Naše je opredjeljenje, u skladu sa mogućnostima,  pomoći djeci prevazilaženje ovih specifičnih okolnosti i olakšanje praćenja nastave, što smo u više navrata činili tokom protekle godine. Zadovoljstvo mi je da smo ovaj put pomogli nastavnicima i učenicima ove škole u Hadžićima", istakla je Samra Čović, voditeljica podružnice Addiko banke u Sarajevu.

"Zahvaljujem se u ime svih naših učenika i uposlenika na ovoj vrijednoj donaciji, koja je došla u pravo vrijeme,  koja će sigurno biti iskorištena na najbolji mogući način, a to je unaprjeđenje kvaliteta nastavnog procesa", istakla je Dženana Alispahić, direktorica škole.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 062 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Filantropi