Izaberite pravu destinaciju za vaš savršen odmor u prirodi

Putovanja i hrana

Izaberite pravu destinaciju za vaš savršen odmor u prirodi

Ukoliko želite pobjeći u prirodu i sebi omogućiti pauzu od par dana, dozvolite da vam Alterural preporuči sve - od smještaja do gastro ponude.

28.07.2021 13:52:04 / Izvor: Akta.ba

Ukoliko želite pobjeći u prirodu i sebi omogućiti pauzu od par dana, dozvolite da vam Alterural preporuči sve - od smještaja do gastro ponude.

Na web stranici www.alterural.ba možete pronaći kompletnu ponudu lokalnih proizvoda i usluga, od prirodnih ljepota, gastronomije, pa sve do kulturnog nasljeđa ruralnih područja BiH.

Alterural ima za cilj prezentirati puno neotkrivenih ljepota u BiH, koje predstavljaju ogroman potencijal i bogatstvo, i u proizvodima, kao i uslugama koje se postupno mogu proširiti na turističku sezonu u sva četiri godišnja doba.

Ako neko želi da pobjegne u prirodu i uzme pauzu od radnih dana, Alterural, neprofitna organizacija posvećena razvoju, promociji i profesionalizaciji ruralnog turizma u Bosni i Hercegovini može ponuditi veliki broj smještajnih kapaciteta na selu, i domaće kvalitetne proizvode.

Tražite smještaj?

Smještaj u seoskom ambijentu u kućama za odmor, farmama, etno selima ili kampovima.

Više na linku: http://alterural.ba/smjestaj

Želite isprobati domaću hranu?

Zdrava hrana proizvedena na seoskim domaćinstvima, na tradicionalni bosanski način.

Više na linku: http://alterural.ba/gastro

Podsjećamo,

Alterural prati razvoj ruralnog turizma prema sljedeće tri obveze:

  • Doprinijeti boljem životu, pomažući u održavanju snažnog društvenog umrežavanja seoskih obitelji koji žive uglavnom od poljoprivrede, kojima turizam predstavlja dodatni izvor prihoda.
  • Pomoći u izgradnji alternativne budućnosti za selu u BiH
  • Promovirati drugačiju perspektivu bosanskih sela i njihovih stanovnika
PODIJELI:

TAGOVI: #alterural #ruralni turizam

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Putovanja i hrana