al

Ekologija

KENDA kamini i kotlovi prijatelj prirode i vašeg doma

18.05.2020 12:11:51 / Izvor: Akta.ba

I ove godine KENDA kamini i kotlovi su na prvom mjestu bez konkurencije kada je u pitanju besprijekoran rad uređaja sa minimalnim brojem zastoja i servisa, izuzetnim zadovoljstvom korisnika što potvrđuju i istaživanja Evropske mreže za finansiranje i nabavku energetski efikasnih proizvoda.

Energetska efikasnost podrazumijeva visok stepen iskorištenja goriva, minimalnu emisiju štetnih gasova, minimalan procenat prašine u dimnim plinovima, a ono čime se Evropska organizacija za finansiranje nabavke kotlova i kamina dodatno bavi jeste zadovoljstvo korisnika provedbom anketa.

Ukupno je finansirano preko 130 uređaja, a prijavljeno je svega 7 poziva serviserima, što predstavlja IZUZETNO ocijenjen rezultat, prema najvišim standardima zadovoljstva korisnika.

Kako bi se potencijalnim klijentima olakšala nabavka kotlova na pelet ili realizacija kompletnog sistema grijanja, alfa smart energy omogućila je kreditnu liniju koju sufinansira Evropska banka GEFF, gdje svaki klijent ima mogućnost ostvariti  DODATNI POPUST, odnosno povrat investicije od minimalno 15%, što u konačnici čini 25-30% popusta pri kupovini i ugradnji kotlova na pelet!!

Finansijske institucije putem kojih je moguće ostvariti kreditnu liniju i povrat investicije su:

- SPARKASSE BANK,

- UniCredit BANK i

- PARTNER MKF

Stečenim iskustvom o načinu finansiranja, klijentima je omogućena  priprema dokumentacije i realizacija kredita u samo dva koraka, sve vrlo jednostavno i brzo.

Za više informacija posjetite “svijet instalacija” na kružnom toku kod Siporexa, na ulazu u Tuzlu ili ih jednostavno kontaktirajte:

alpha smart energy

+387 35 20 70 44

+387 62 00 34 72 Viber

...svijet instalacija

#svijetinstalacija #kenda #grijanjenapelet #geff #alphasmartenergy #pelet

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Ekologija