al
Megaprom uz minimalan napor omogućava zagrijavanje Vašeg doma

Industrija i energetika

Megaprom uz minimalan napor omogućava zagrijavanje Vašeg doma

28.08.2019 08:23:03 / Izvor: Akta.ba

Megaprom d.o.o. Lukavac  je mala porodična firma koja je već dugi niz godina u poslu prodaje i transporta svih vrsta uglja s područja Tuzlanskog kantona.

U mogućnosti smo dostaviti ugalj na svaku adresu ne samo Tuzle i Tuzlanskog kantona nego i šireg područja: Sarajevo, Bijeljina, Doboj, Žepče, Brčko, Banja Luka, Derventa. Ovo su samo neke od njihovih svakodnevnih lokacija isporuke a zadovoljstvo njihovih kupaca im ujedno i omogućuje konstantno širenje poslovne mreže.

Ono što ih izdvaja od drugih je da nude mogućnost otplate uglja na rate kao i posebna ponuda za penzionere i invalide. Njihova preporuka je da kupujete ugalj u proljetnim ili ljetnim mjesecima. Ne samo da izbjegnete moguću gužvu i čekanje već time dobijate ugalj koji će se optimalno osušiti do zime, povećavajući kaloričnost što ujedno znači i uštedu vašeg novca. Megaprom ne lageruje ugalj, što znači da se dostava vrši direktno iz rudnika.

U slučaju da niste sigurni koju vrstu uglja izabrati ili koja količina uglja Vam je potrebna, Megaprom tim Vam stoji na raspolaganju u svakom trenutku.

Kontakt:

http://www.megaprom.ba

ttps://www.facebook.com/pg/megaprombh

+387 35 541 233

+387 61 282 746

+387 61 520 645

info@megaprom.ba

Bistarac 129,

75300 Lukavac,

Bosna i Hercegovina

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Industrija i energetika