al
Multiplex Ekran objavljuje nagradnu igru za film HELLBOY

Sport i kultura

Multiplex Ekran objavljuje nagradnu igru za film HELLBOY

05.04.2019 08:47:13 / Izvor: Akta.ba

Zahvaljujući saradnji sa distributerskom kućom BLITZ FVD, Multiplex Ekran objavljuje nagradnu igru za film HELLBOY koji na program dolazi 11. aprila.

U pitanju su tri promotivne majice za navedeni film, a pravo učešća imaju svi oni koji lajkaju i podjele facebook post.

Dobitnici nagradne igre se izvlače u srijedu 10. aprila.

O FILMU HELLBOY:

Hellboy je ultimativni antiheroj, plod nacističkog mističnog eksperimenta iz 1944. kojeg su američki agenti preoteli i odgojili da bude na strani Dobra, temeljen na kultnom stripu Mikea Mignole. Ultimativni antiheroj Hellboy se vraća u osvetničkoj misiji u Londonu, gdje se drevni duh zle vještice (Nimue the Blood Queen) vratio iz mrtvih. Zarobljena i odbačena prije više stoljeća, kraljica vještica se vraća u naš svijet kako bi ponovno donijela smrt i uništenje. Samo heroj s paklenim korijenima kao Hellboy, u stanju je suočiti se s prijetnjom i boriti se s vješticom i njezinom vojskom. Njegove će se šanse još više povećati kad se ispostavi da je nasljednik moći samog kralja Arthura. Međutim, čak ni on ne može pobijediti sam u ratu sa silama zla. Prije nego što se odigra odlučujuća bitka, Hellboy mora vratiti svoje stare saveznike …

Glavna uloga Hellboya pripala je Davidu Harbouru, poznatog po seriji Stranger Things, a odličnu glumačku postavu čine još i Ian McShane u ulozi profesora Trevora Bruttenholma i Milla Jovovich kao glavna zlica Blood Queen te Sasha Lane kao Alice Monaghan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Sport i kultura