al

Nekretnine i enterijer

Pločice mogu u potpunosti promijeniti izgled vašeg doma

26.07.2019 08:36:10 / Izvor: Akta.ba

Razvojem tehnologije proizvodnje keramičkih pločica, proizvođači istih su spremni odgovoriti na sve veće zahtjeve današnjeg tržišta u smislu opremanja kako interijera tako i eksterijera.

Osim klasičnih dekorativnih pločica kojima je svrha istaknuti se kao upečatljiv detalj uređenja, sve su popularnije keramičke pločice koje oponašaju izgled drva, kamena, betona ili mramora

Pločice koje oponašaju izgled drva, kamena, betona ili mramora idealno su rješenje za površine koje bi trebale biti izdržljive i lako se čistiti, a za koje iz različitih razloga spomenuti materijali možda ipak nisu sasvim primjereni.

U prostorijama poput kuhinje, kupaonice, terase, pa čak i dječje sobice, odnosno u prostorima koji bi se trebali moći brzo očistiti, praktičnost pločica posebno dolazi do izražaja, a sve veći izbor iznimno kvalitetnih pločica omogućuje nam da svoj dom uredimo zaista kako god želimo, i to po prihvatljivoj cijeni.

UNA-PROMET d.o.o. Cazin u svojoj ponudi ima veliki asortima keramičkih pločica. Iz ponude izdvaja:

Keramičke pločice imitacija granit G603- kristal

U dimenzijama:

  • 33x50cm --- 15,90 KM/m2
  • 45x45cm --- 16,90 KM/m2

Podsjećamo, Firma UNA-PROMET d.o.o. Cazin osnovana je 31.05.1990 godine, a radi se o familijarnoj firmi koja  se pretežno bavi prometom građevinskim i drugim materijalom u maloprodaji, veleprodaji i tranzitu.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Nekretnine i enterijer