al

Filantropi

Ramazanski poklon-bonovi za 200 porodica sa područja Općine Novo Sarajevo

24.04.2021 08:43:10 / Izvor: Akta.ba

Načelnik Općine Novo Sarajevo dr. Hasan Tanović i direktor Regionalnog Ureda Lige muslimanskog svijeta u BiH Abdullah Ben Rahmatullah Qari uručili su poklon-bonove porodicama u potrebi.

Poklon - bon je preuzelo deset osoba iz reda boračke populacije, a svi oni koji se nalaze na spiskovima, još njih 190, biće naknadno kontaktirani kako bi im se uručili poklon-bonovi.

Ove aktivnosti predviđene su u okviru realizacije Projekta donacije ramazanskih paketa u 2021. godine u organizaciji humanitarne organizacije Liga muslimanskog svijeta, a u povodu mjeseca Ramazana.

Liga muslimanskog svijeta pomoć socijalno ugroženom stanovništvu u BiH realizuje od 2009. godine. Ove godine planirali su, tokom mjeseca Ramazana, podijeliti oko 6.000 poklon-paketa socijalno ugroženim porodicama na području BiH.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 062 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Filantropi