al

Nekretnine i enterijer

Sa Kollygrafom uplovite u svijet rastezljivih plafona i zidova

19.02.2019 11:08:34 / Izvor: Akta.ba

Kollygraf d.o.o. Sarajevo jeste firma sa dugogodišnjim iskustvom i No.1 u izradi i montaži zategnutih plafona i zidova na području Bosne i Hercegovine. Njihov tim prati savremene trendove i nastoji da donese  najbolje od rastezljivih plafona u vaš enterijer.

KOLLYSOL rastezljivi plafoni i zidovi (eng. stretch ceiling and walls) vam dozvoljavaju da iskoristite novu ili već postojeću arhitekturu. Mogu se prilagođavati visini i obliku svake prostorije, a ugradnja je brza i jednostavna. KOLLYSOL plafoni nude rješenje za svaki strop. KOLLYSOL plafon ili zid je načinjen po preciznim mjerama kako bi omogućio brzu  i djelotvornu ugradnju na licu mjesta. S obzirom da je rastezljiv, strop se može svaki put uvući i zategnuti, bez obzira na to koliko je puta uklonjen i zamijenjen. Plafoni i zidovi ovog tipa se mogu ugraditi na raznim mjestima i posebno dobro se pokazuje u okruženjima zasićenim vlagom, te zbog specifične metode montiranja i vodootporne prirode materijala nepropusni su i prepreka su za isparenja.

KOLLYSOL stropovi optimiziraju akustičnu apsorpciju i toplotnu izolaciju. Pored svega, stropovi i zidovi ovog tipa odličan su dekor za hotele, restorane, bazene, kafee, svadbene salone i privatne stanove. Uz dugogodišnje iskustvo Kollygraf tima možete kreirati sve vrste stropova sa neograničenim dizajnerskim mogućnostima, a uz to:

  1. nude vam izbor od više od 100  nijansi i obrada (maten, saten, metalik, glossy, ispolirani antilop, providna ili perforirana površina)
  2. možete birati između glatke i diskretne obrade i bogatih boja;
  3. možete kombinirati različite boje, teksture i printane motive na istom stropu,
  4. pored toga, možete stvoriti veselu atmosferu sa reflektorima, optičkim vlaknima i ostalim sistemima za rasvjetu kao i sistemima HVA.C.

Pored ovog Kollygraf d.o.o. sarajevo vam nudi i usluge svih vrsta gipsanih radova (gips i rigips), kao i usluge grafičkog dizajna (vizit-kartice, flajeri, usluge printanja i fotokopiranja).

Budite najbolji, svoje povjerenje ukažite najboljima!

Za više informacija posjetite njigovu web stranicu www.kollygraf.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Nekretnine i enterijer