al
Sa Prizmom darivanje poslovnih partnera je jednostavno

Štampa i izdavaštvo

Sa Prizmom darivanje poslovnih partnera je jednostavno

05.11.2019 07:47:26 / Izvor: Akta.ba

Još u davna vremena, u starom Rimu, postojala je tradicija darivanja. Tada su se darivale grančice ukrašene pozlaćenim orasima ili jabukom a u današnje vrijeme već govorimo o kulturi darivanja, odnosno važno je da osoba koja daruje uživa u izboru dara. Neprimjereni darovi mogu nanijeti dodatnu štetu međusobnom poslovanju.

Poslovno darivanje dobavljača, kupaca i ostalih poslovnih partnera već dugo je prisutno u vrijeme praznika. Uvriježeno je mišljenje u poslovnom krugu da se krajem godine zaključuje međusobna, uspješna suradnja a  darivanje je simbol povezanosti, zbližuje ljude te doprinosi posebnom blagdanskom ozračju koje ljude čini sretnima.

Upravo iz tog razloga za Prizma d.o.o. je za Vas pripremila posebnu ponudu reklamnih materijala za Vašu kompaniju kao i poklone za Vaše klijente i suradnike po izvrsnim cijenama!

Važno je da zapamtite, bilo da raspolažete s manjim ili većim budžetom, Vaš dar poslovnom partneru mora biti biran prema njegovoj osobnosti, lijepo i uredno zapakiran te darovan iskreno i od srca. Tako nikada nećete pogriješiti.

Kontaktirajte ih na:

+387 33 228 023

+387 61 160 963

prizma@bih.net.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Štampa i izdavaštvo