Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 07.11.2017. 13:58

Javni poziv sponzorima za reklamiranje putem KK Royal

Izvor: Akta.ba, 07.11.2017.

ISTORIJAT

Košarkaški klub „Royal“ osnovan je 28.2.2013. godine, u Sarajevu, pri Ministarstvu pravde i uprave Kantona Sarajevo.

Klub je osnovan s ciljem okupljanja dječaka u starosnoj dobi od 17 i više godina, a kako bi isti bili u prilici nastaviti se baviti košarkaškim sportom i nakon isteka juniorskog staža. Osnivači Kluba, među kojima i dva trenera kadetske reprezentacije BIH, a koja je prva osvojila neku od medalja za BIH košarku, formirali su tim dječaka rođenih 1997. i stariji. Ekipa je prijavljena u seniorsku A2 ligu KS BIH, kao i juniorsku ligu KS BIH.

 

Sezona 2017./2018. pruža ogroman prostor marketinškog djelovanja, imajući u vidu nastup tima u FIBA Europe Cup, regionalnoj ABA 2 ligi (Slovenija, Hrvatska, Srbija, Makedonija, Crna Gora), i domaćem BIH Kup-u, i Prvenstvu BIH.

Ekipa nastupa pod takmičarskim imenom „BOSNA ROYAL“, a nosilac svih aktivnosti je KK „Royal“.

Ukupan broj domaćih utakmica koje igraju u KSC Skenderija iznosi preko 30.

Aktivacije su moguće na LED display-u u dvorani, bannerima, press banneru, opremi svih selekcija, printanim i digitalnim medijima kluba, učešće igrača  u promotivnim kampanjama itd.

Kao način obezbjeđivanja transparentnog utroška sredstava, insistiraju na ulazak u UO Kluba, svih involviranih sponzora/partnera, a kako bi očuvali teško stečeno povjerenje u ispravan i zakoniti način poslovanja.

 

Pročitajte više o KK Royal Bosna

 

 

 

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: