Pauza / ŽIVOT I ZDRAVLJE

Muškarci otkrivaju najveće greške koje žene rade

08.05.2013. 14:05 / Izvor: Index.hr

Ponekad radimo stvari u najboljem interesu naše veze, ali ne primjećujemo da ju zapravo uništavamo. Muškarci, s druge strane, itekako primjećuju naše greške, a evo onih koje su najčešće.

Ne podnosimo druge žene

Spomen druge žene mora izazvati malo ljubomore, ali problem nastaje u trenutku kad poludimo čim naš dečko priča o nekoj ženi. Žene koje ne dozvoljavaju muškarcu da pogleda drugu ženu, postižu rezultate samo kratkoročno. Nakon nekog vremena, muškarac će pobjeći i pronaći neku koja je manje opsjednuta.

Zapuštamo se

Prvo se prestanemo uređivati kao na početku, što je sasvim normalno, ali onda krene prejako. Žene koje se zapuste u vezi pokazuju muškarcu da više ne drže do sebe, i da im je sasvim svejedno kako izgledaju. Nekoliko kilograma viška nikome ne smeta, ali u trenutku kad žena zaboravi na depilaciju i higijenu, muškarac bježi iz veze.

Pasivno agresivne smo

Muškarci su puno direktniji od žena. Ako nešto žele, to će tražiti, ako ih nešto smeta, to će reći. Žene, s druge strane, vrlo često sve prepuštaju pasivnoj agresiji. Govorimo kako nam nije ništa, te očekujemo da će on znati što nam je. S vremena na vrijeme je prihvatljivo, ali ako stalno mora razmišljati što ti je na pameti, potražit će neku koja je jednostavnija.

Prigovaramo

Niti jedan muškarac nije savršen, ali ima onih koji se trude. Žene koje stalno prigovaraju svemu što njihov dečko radi jako su naporne, a nedostatak potpore često dovodi muškarca do zaključka da bi možda trebao potražiti sreću s nekim ko ima i lijepe riječi, a ne samo prigovore.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Pauza