Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 22.07.2016. 10:05

Javni poziv za podnošenje zahtjeva za poboljšanje konkurentnosti i pristupa tržištima proizvođačkim organizacijama (PO) za sektor jagodastog voća

Izvor: Akta.ba, 22.07.2016.

GRANTOVI: POBOLJŠANJE KONKURENTNOSTI U SEKTORU JAGODASTOG VOĆA

 

22.07.2016.

 

USAID/Sweden Projekat razvoja tržišne poljoprivrede II (FARMA II) poziva kvalificirane proizvođačke organizacije da dostave zahtjeve za dodjelu bespovratnih sredstava za unapređenje konkurentnosti i pristupa tržištima proizvođačkim organizacijama (PO) u sektoru jagodastog voća, te na taj način doprinesu uspostavljanju konkurentnog poljoprivrednog sektora.

 

Zainteresirane organizacije legalno registrirane u skladu sa zakonima Bosne i Hercegovine paket Javnog poziva mogu preuzeti ovdje:

 

RFA 001 2016 – Poboljšanje konkurentnosti sektora jagodastog voća

Prilog A: Potvrde

Prilog B: Puna prijava za grant

Prilog B: Puna prijava za grant format budžeta

Prilog C: Potvrda o osiguravanju jednakih mogućnosti

Prilog D: Obrazac za zaštitu okoliša

 

 

Zahtjevi moraju biti dostavljeni u ured USAID/Sweden FARMA II projekta u Sarajevu ili Tuzli, ne kasnije od 16:00 sati, na dan 15. septembra, 2016.

 

USAID/Sweden FARMA II će organizirati informativni sastanak 16. avgusta 2016. godine u 11:00 sati, na kojem će se zainteresiranim organizacijama pružiti sve informacije i uputstva za podnošenje zahtjeva za bespovratna sredstva. Sastanak će se održati u uredu projekta u Sarajevu, Fra Anđela Zvizdovića 1, UNITIC B, 18 sprat (dolazak potvrditi putem e-maila do 10. avgusta u 11:00 sati). Sve zainteresirane organizacije se pozivaju da prisustvuju ovom sastanku.

 

Sva pojašnjenja i uputstva će biti objavljena putem e mail adrese grants@farmabih.ba  ili na stranici projekta. Izjave i/ili interpretacije od strane bilo koga drugog se smatraju nevažećim.

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: