Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 10.06.2015. 10:23

Javni uvid u zahtjev za izdavanje okolinske dozvole – Studiju o uticaja na okoliš za pogon planirane izgradnje MHE Zlate

Izvor: eKapija.ba, 09.06.2015.

Javni uvid - EKO VAT d.o.o. Jablanica. MHE Zlate 3,12 MWe

 

Preduzeće EKO VAT d.o.o Jablanica - Komuna Vejle 5B, JABLANICA, dostavio je Federalnom ministarstvu okoliša i turizma Zahtjev za izdavanje okolinske dozvole –Studiju o uticaja na okoliš za - pogon planirane izgradnje MHE Zlate instalisanog kapaciteta 3,12 MWe.

Obrađivač zahtjeva za izdavanje okolinske dozvole – Studije o uticaju na okoliš je ENOVA d.o.o Sarajevo.

U postupku uključivanja javnosti, Studijja procjene utjecaja na okoliš - zahtjev za izdavanje okolinske dozvole za preduzeće EKO VAT d.o.o Jablanica - pogon planirane izgradnje MHE Zlate instalisanog kapaciteta 3,12 MWe je prezentiran na veb stranici Ministarstva radi davanja mišljenja. Materijal sa Prilozima može se pogledati u prostorijama:

Federalnog ministarstva okoliša i turizma - Sektor za okolinske dozvole, u ulici Maka Marulića br 2, prvi sprat– soba 108.

Rok za davanje primjedbi i sugestija na Zahtjev za izdavanje okolinske dozvole- Studije o utjecaju na okoliš je 30 dana od dana objavljivanja na web stranici Federalnog ministarstva okoliša i turizma.

 

Primjedbe i sugestije se dostavljaju u pisanoj formi na adresu:

Federalno ministarstvo okoliša i turizma M. Marulića 2 41

71000 Sarajevo

Studija Procjene utjecaja na okoliš-netehnički rezime

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: