Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 22.02.2017. 16:01

Poziv za predaju projektnih prijedloga za pružanje usluga podrške za agrobiznis / AgMENTOR

Izvor: Akta.ba, 22.02.2017.

RFP 006 2017 - Usluge podrške za agrobiznis / AgMENTOR

 

USAID/Sweden FARMA II poziva domaće neprofitne, profitne i nevladine organizacije, obrazovne institucije ili pružaoce poslovnih razvojnih usluga, da predaju projektne prijedloge za pružanje usluga podrške za agrobiznis / AgMENTOR.

 

Svrha ove aktivnosti jeste da se poveća kvalitet, raspon i pristup uslugama podrške za agrobiznise u BiH. Cilj je da se pilotira uspostavljanje virtuelne i fizičke mreže, koja će povezati i podržati usluge podrške agrobiznisima.

 

Zainteresovane organizacije, legalno registrovane i prepoznate u skladu sa zakonima BiH, mogu preuzeti informacije o projektu putem sljedećeg linka:

 

RFP dokumentacija uključuje: Uputstvo za ponuđače, zahtjevi za podnošenje projektnih prijedloga, te detaljan opis posla. Sve informacije su date samo na engleskom jeziku.

NAPOMENA VEZANA ZA BUDŽET: Molimo vas da na ukupne troškove plata i nadoknada zaračunate dodatnih 2% na ime troškova osiguranja angažovanog osoblja. Ova praksa je obavezna za sve podugovarače.

 

ROK ZA APLICIRANJE

Projektne prijedloge treba dostaviti putem email-a (grants@farmabih.ba) i lično / poštom u jedan od ureda USAID/Sweden FARMA II projekta, najkasnije do 16:00 sati 22. marta 2017. godine. Pismeni upiti vezani za ovaj poziv mogu se dostaviti putem email-a grants@farmabih.ba do 16:00 sati 7. marta 2017. godine, nakon čega neće biti moguće postavljati dodatna pitanja. Sva pojašnjenja i uputstva će biti dostavljana putem email adrese grants@farmabih.ba.

 

INFORMATIVNI SASTANAK

USAID/Sweden FARMA II projekat će 9. marta 2017. godine u 10:00 sati za Lot 1 i 14:00 sati za Lot 2 organizovati informativne sastanke, na kojem će se moći dobiti potrebna pojašnjenja o opisu posla, te će zainteresovanim ponuđačima biti data uputstva za podnošenje projektnih prijedloga. Ovi sastanci će se održati u uredu projekta u Sarajevu, na adresi Fra Anđela Zvizdovića 1, toranj B, 18-ti sprat. Ukoliko ste zainteresovani da učestvujete molimo pošaljite nam potvrdu učešća do 7. marta 2017. godine. Ohrabrujemo sve organizacije koje su zainteresovane za podnošenje projektnih prijedloga da učestvuju na ovom sastanku. Izjave i pojašnjenja od strane bilo koga drugog neće biti validna.

USAID/Sweden FARMA II očekuje da će rad na ovoj aktivnosti početi u aprilu/maju 2017. godine i da će biti završen najkasnije do juna/jula 2018. godine.

 

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: