Kompanija Electronic Center gradi prvu Megastore prodavnicu

07.01.2019. 09:58 / Izvor: Akta.ba

Novi objekat će biti podijeljen u odjele prema poslovnim aktivnostima.

Kompanija Electronic Center počelo je sa izgradnjom novog poslovnog objekta u sarajevskom naselju Vogošća, u ulici Igmanska bb (industrijska zona Pretis).

Do sada, Electronic Center bio je prisutan na tri lokacije u Sarajevu u ulici Maršala Tita, na Marijin Dvoru i Pick Up poslovnici na Otoci, gdje će i dalje imati svoja prodajna mjesta.

"U novom i puno većem objektu Electronic Center Megastore koji će se prostirati na 2.200 m2 ukupne površine, kupci i posjetioci će biti u prilici da uz lakši prilaz i dodatna parking mjesta, pogledaju raznovrsnu ponudu i informišu se o svim novostima iz svijeta elektronske opreme, elektronskih uređaja i gadgeta", rekli su nam iz kompanije.

U Electronic Center Megastore prodavnici, sve će biti podređeno kupcima i posjetiocima.

Bit će omogućeno lako i brzo pronalaženje proizvoda, isprobavanje velikog broja elektronskih uređaja i informisanje o tehnološkom napretku. Osim širokog asortimana elektronike i elektronskih komponenti, objekat bit će koncipiran tako da kupcu bude pružena posebna pogodnost da na jednom mjestu isproba različite uređaje iz svijeta elektronike.

Uz pomoć brzog interneta i tableta ili računara u samom objektu, kupci će moći detaljno analizirati i testirati na testnim uređajima proizvode za koji su zainteresovani, te pogledati prezentacije najnovijih proizvoda. Korištenjem monitora, TV-a, tableta, računara, Google usporedbama slika, te povezivanjem uređaja, Electronic Center stručni tim demonstrirat će sve mogućnosti željenog proizvoda. Tako će se kupci moći upoznati sa načinima na koje proizvod može udovoljiti specifičnim potrebama, te istovremeno dobiti preporuke i savjete od Electronic Center stručnog tima.

Novi objekat će biti podijeljen u odjele prema poslovnim aktivnostima.

U cilju što bolje organizacije i praćenja tekućih aktivnosti, svi uposleni bit će povezani internim softverom.

Iz Electronic Center Megastore prodavnice vršit će se snadbijevanje ostalih Electronic Center prodavnica na dnevnoj bazi, kao i poslovnih partnera u BiH. Unutar logističkog dijela nove Electronic Center Megastore prodavnice predviđen je specijalni odjel za pripremu i pakiranje proizvoda koji se brzom poštom šalju kupcima na željenu adresu.

Kako kažu iz kompanije formiranjem ovog odjela olakšat će se postizanje krajnjeg cilja - da sve narudžbe pristigle do 16:00 danas budu već sutra isporučene kupcima na željenu adresu bilo gdje na prostoru cijele BiH.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije