Novi prostori za sport i rekreaciju: Čapljina dobija sportski centar i balon dvoranu

20.07.2011. 15:38 / Izvor: eKapija.ba
Novi prostori za sport i rekreaciju: Čapljina dobija sportski centar i balon dvoranu

Načelnik Općine Čapljina Smiljan Vidić, zajedno sa svojim savjetnikom Daliborom Milinkovićem, posjetio je u subotu 16. srpnja, mjesto izgradnje novog sportskog centra.

Tom prigodom načelnik je izrazio zadovoljstvo kvalitetom i brzinom radova na novom centru koji niče između Osnovne škole "Vladimir Pavlović" i Gradske sportske dvorane za koji je iz općinskog proračuna izdvojeno 1,2 milijuna KM.

"Nadamo se kako će do kraja ovoga ili početkom idućega mjeseca biti završena izgradnja tribina i dva vanjska igrališta za košarku i rukomet, nakon čega se planira nastavak radova na balon dvorani. Za početak, na centru će se odigrati Liga mjesnih zajednica općine Čapljine, koja počinje 27. srpnja, nakon čega ćemo se još bolje pripremiti za Ligu Hercegovine kada ćemo ugostiti brojne drage prijatelje i suradnike", rekao je načelnik Vidić. Također je pohvalio radnike tvrtke ``Knežević`` koji i na visokim temperaturama rade punom parom kako bi započeti projekt bio dovršen u određenom roku.

Savjetnik načelnika Općine Čapljina Dalibor Milinković istaknuo je kako se stari sportski centar nije obnavljao 30-ak godina te mu je ovakva rekonstrukcija bila nužna.

Spomenuti projekt, čija je izgradnja počela u maju ove godine, veliki je dobitak kako za uspješne čapljinske sportaše i klubove tako i za školarce te sve građane.

Renoviranjem starog sportskog centra Čapljina će dobiti dvoranu od koje veličinom u regiji prednjači jedino postojeća u Ljubljani.

U balon - dvorani bit će i razni drugi sadržaji i prostorije, a sve će biti opremljeno najsuvremenijim sustavom grijanja i hlađenja. Stoga je ovo velika investicija i dobitak za Čapljinu jer će jedno pokraj drugog biti i vanjski tereni, tj. novi sportski centar i spomenuta balon - dvorana.

"Ukoliko bude neplaniranih zastoja radovi na novom sportskom centru i balon - dvorani trebali bi biti gotovi do rujna ove godine", istaknuo je Dalibor Milinković.

eKapija.ba/večernji list

Pogledajte i druge dokumente u rubrici "Projekti"

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije