Planinvest proširio djelatnost na izgradnju niskoenergetskih objekata

11.02.2011. 09:23 / Izvor: eKapija.ba
Planinvest proširio djelatnost na izgradnju niskoenergetskih objekata

Preduzeće Planinvest d.o.o. Brčko od ove godine proširuje djelatnost na izvođenje građevinskih radova sa naznakom na povećanje energetske efikasnosti objekata.

Proširenje djelatnosti odnosi se na projektovanje i izgradnju niskoenergetskih objekata, te rekonstrukciju postojećih kuća i stanova. Uz to, iz Planivesta napominju da vrše proračun i odabir najkorisnijeg rješenja izgradnje i utroška energije za grijanje.

"Naše preduzeće radove izvodi kvalitetno i u ugovorenom roku prema evropskim standardima koji kroz zakonsku regulativu ulaze i u Bosnu i Hercegovinu. Tokom planiranja i izvođenja radova pružamo stručne usluge planiranja i nadzora radova od strane stručnog lica, a u cilju postizanja zahtijevanog kvaliteta. Izvođenje radova na izgradnji niskoenergetskih objekata zahtijeva kvalitet uz minimalna odstupanja i ne dozvoljava greške. Kuća može imati karakteristike niskoenergetske samo ako su svi materijali kvalitetni i ako su pravilno ugrađeni", naglasio je Miodrag Simić, direktor Planinvesta.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije