ISO SPAN u BiH počinje gradnju visokoenergetskih vikendica i kuća

11.10.2019. 09:56 / Izvor: Akta.ba
ISO SPAN u BiH počinje gradnju visokoenergetskih vikendica i kuća
OTVORI GALERIJU

Za objekat firma garantira da je izgrađen kao potpuno ekološki objekat sa niskoenergetskim učinkom.

Austrijska firma ISO SPAN intenzivno radi na provođenju novih aktivnosti na tržištu BiH najavljujući gradnju visokoenergetskih vikendica i kuća po sistemu ključ u ruke.

"Ovaj sistem podrazumjeva da naš konzument po jako povoljnoj cijeni gradnje već od 750.00KM po m2 dobija jako kvalitetan životni prostor izgrađen ISO SPAN građevinskim materijalom koji garantira veliku uštedu u utrošku energenta za zagrijavanje i ekološki prihvatljih objekat bez štetnih emisija", navode iz ove firme.

Ističu da se radi o potpunom novitetu na našim prostorima. Pored kompletne izgradnje objekta sa urađenom fasadom, krovom te unutarnjom i vanjskom stolarijom, gradnja podrazumijeva i opremanje objekta sa potrebnom sanitarijom, podovima, pločicama i razvedenim grijanjem uz uključeni energetski kotao /peć na pelet/.

Za objekat firma garantira da je izgrađen kao potpuno ekološki objekat sa niskoenergetskim učinkom. 

"Garantiramo 100% otpornost na vlagu i vanjske utjecaje, te besplatan servid u prve dvije gdine na svim urađenim instalacijama", napominju iz ISPO SPAN-a.

Podsjetimo, ISO SPAN je austrijska firma čija je osnovna djelatnost proizvodnja ekoloških drvocementnih građevinskih blokova SA okolišnom standardizacijom  ISO 14025 i EN 15804.

Ono što njihov materijal izdvaja od drugih, jeste 100 posto prirodna građa koja ima potpuno svojstvo reciklaže odpada, optimalna termoizolacija, optimalno akumuliranje toplote, te optimalna zvučna izolacija..

Sve detaljnije informacije na telefon +387 61 452 411 i +38763 183 986 ili putem FB stranice; ISO SPAN BH Team, a u fotogaleriji pogledajte primjere ovakvih objekata i mogućih idejnih rješenja.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije