Meridian u Banjaluci gradi moderni robno-carinski terminal

03.06.2020. 12:11 / Izvor: Akta.ba
Meridian u Banjaluci gradi moderni robno-carinski terminal
OTVORI GALERIJU

Kompanija za transport i logisitiku Meridian 1. Juna je počela pripremati teren za izgradnju modernog robno carinskog terminala u Banjaluci.

Kompanija za transport i logisitiku Meridian 1. juna je počela pripremati teren za izgradnju modernog robno carinskog terminala u Banjaluci.

Planirani objekt se sastoji od upravne zgrade, modernog skladišnog prostora korisne površine od 6.421 m², te parking prostora i ostalih površina potrebnih u savremenoj logistici i transportu.

 

 

Posted by Meridian a.d. on Monday, June 1, 2020

 

Parcela se nalazi u Lazarevu (Delića njiva) na površini od oko 32,500 m². Završetak radova je predviđen za kraj marta 2021.godine.

Meridian“ akcionarsko društvo za transport i logisitiku Banja Luka posluje od 1948. godine na području BiH, regije i EU a trenutno upošljava oko 140 radnika, različite obrazovne i profesionalne strukture, u okviru 16 poslovnih jedinica na teritoriji BiH.

Budućnost kompanije leži u njenom stalnom prilagođavanju poslovnom okruženju kao i potrebama njihovih poslovnih partnera, s krajnjim ciljem da postanu izvanredan logistički-outsourcing centar u BiH i okruženju. Nadaju se da će tako predviđena budućnost kompanije biti i ostvarena.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije