Luksuzne vile u Ivanici sa morem na dlanu, u planu i turističko naselje

15.10.2020. 13:11 / Izvor: TrebinjeLive
Luksuzne vile u Ivanici sa morem na dlanu, u planu i turističko naselje
OTVORI GALERIJU

Biznismen Jovica Božić jedan je od naših najuspješnijih privrednika sa prebivalištem u Londonu, koji je u Ivanici između Dubrovnika i Trebinja izgradio luksuzne vile.

Biznismen Jovica Božić jedan je od naših najuspješnijih privrednika sa prebivalištem u Londonu, koji je u Ivanici između Dubrovnika i Trebinja izgradio luksuzne vile i apartmanski smještaj koji parira najluksuznijim smještajnim objektima na obalama Jadranu.

"U Ivanici ima puno luksuznih vila i svakog dana se grade nove. Mi smo u procesu planiranja izgradnje novog turističkog naselja pod nazivom "Carski do" koje će činiti vile, bungalovi i apartmani", izjavi je on za Trebinjelive.

Kako kaže, Bozholidays u svom portfoliju trenutno raspolaže sa 20 luksuznih vila i jednim apartmanskim smještajem. Sastavni dio svake vile čini lijepo uređeno dvorište do detalja sa bazenom, tuševima i toaletom napolju, a većina imaju i jacuzzi. Osim toga tu je i posebna ostava za vešeraj.

Dodao je da sve vile imaju pogled na Župu dubrovačku i jadransku obalu, na plaže Kupari, Slano, Mlini, Plat i Cavtat.

"U Ivanici ima puno luksuznih vila i svakog dana se grade nove. Mi smo u procesu planiranja izgradnje novog turističkog naselja pod nazivom “Carski do” koje će činiti vile, bungalovi i apartmani. Razlog broj jedan zašto neko treba da odsjedne u našoj vili je pogled kome niko ne može da odoli. Ivanica i naše vile imaju nešto Bogom dato, a to je da su jedino mjesto u BiH sa morem na dlanu i to nema cijenu! Drugi razlog su servis i briga koji pružamo gostima", istakao je Božić.

Kazao je kako svoje naselje naziva Dubrovnik Heights / Dubrovački visovi jer se nalazi iznad Dubrovnika, “a kada dobijemo vodu i asfalt sa pratećom infrastrukturom možemo ličiti i na Beverli Hils i na tome se radi”.

Ako se izuzme ova godinu, posljednjih deset godina najbrojniji gosti bili su Englezi, Irci i Skandinavci u aprilu i maju.

"To je uglavnom onaj zdrav sloj srednjeg staleža: doktori, advokati, profesori, razni menadžeri i ljudi sa profesionalnim titulama. Uglavnom, promovišemo porodični turizam, mada dolazi i dosta mladih, zaljubljenih, te mladenaca, koji požele da provedu medeni mjesec u Ivanici, jer ovo malo mjesto pored pomenutog plavetnila ima i prelijepe romantične zalaske Sunca, a crvena boja iznad mora je zaista neopisiva", navodi on.

Kaže da su cijene jeftinije od dubrovačkih a ugođaj je dosta bolji.

"U prethodnim godinama uspjevali smo da za nedjeljni boravak u četvorosobnoj vili za osam osoba u avgustu postignemo cijenu i preko 6.000 KM. Nama je Dubrovnik reper, ovo što mi nudimo u Hercegovini u Dubrovniku je i do tri puta skuplje i imaju veliku posjećenost. Naš hendikep je granica koju uvijek morate da pređete ako hoćete da se kupate u moru, a naša prednost je sto je Hercegovina mnogo jeftinija kada su u pitanju restorani, hrana je uz to kvalitetnija, a cijene i tri puta manje", dodao je.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije