Od Vlade RS 550.000 KM za treću fazu projekta "Vodosnabdijevanja"

13.11.2021. 10:52 / Izvor: SRNA
Kozarska Dubica

Vlada Republike Srpske će za treću fazu projekta vodosnabdijevanja "Komlenac" u opštini Kozarska Dubica izdvojiti 550.000 KM.

Vlada Republike Srpske će za treću fazu projekta vodosnabdijevanja "Komlenac" u opštini Kozarska Dubica izdvojiti 550.000 KM.

Predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Kozarska Dubica Rankica Marelj zahvalila je Vladi Republike Srpske za to što je odobrila sredstva za ovu značajnu investiciju.

"Zahvaljujući ovim sredstvima uspješno ćemo završiti jedan od najznačajnijih projekata koji se unazad više godina realizuje u Kozarskoj Dubici", izjavila je Mareljeva.

Ona je istakla da je Vlada RS u više navrata izašla u susret Opštinskoj upravi Kozarske Dubice u obezbjeđivanju neophodnih sredstava za realizaciju ove investicije.

"Kroz ovaj projekat, građanima Kozarske Dubice je obezbijeđeno sigurno i kvalitetno vodosnabdijevanja, a znatno je proširena i vodovodna mreža u našoj opštini", konstatovala je Mareljeva.

Ona je dodala da će Opštinski odbor SNSD-a i dalje intenzivno raditi na nalaženju sredstava za projekte od opšteg interesa za sve građane Kozarske Dubice.

Vlada Republike Srpske izdvojila je ukupno 27,8 miliona KM za investiranje u lokalne zajednice širom RS, s tim da je iznos za jednu opštinu ograničen na milion KM.


 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije