U Grudama se završava prva faza radova na Edukacijsko-rehabilitacijskom centru

29.04.2022. 08:46 / Izvor: Akta.ba
grude

Završava se prva faza radova na Edukacijsko-rehabilitacijskom centru za djecu i mlade s poteškoćama u razvoju u Grudama.

Završava se prva faza radova na Edukacijsko-rehabilitacijskom centru za djecu i mlade s poteškoćama u razvoju u Grudama koja uključuje grube građevinske radove i elektroinstalacije.

U pitanju su zemljani, zidarski, betonski, armirački, tesarski, pokrivački, limarski, bravarski, i izolacijski radovi te vodovod i kanalizacija, objavljeno je na službenim stranicama ove općine.

Dalje se navodi kako se trenutno postavlja izolacija, nakon čega će biti postavljene i elektroinstalacije čime će projekt biti priveden kraju.

Izvođač radova je G.P.B. d.o.o. Čitluk s kojima je Općina Grude potpisala ugovor 9. kolovoza prošle godine, a vrijednost je 321.421 marka s PDV-om.

Također, započeta je druga faza radova koja će uključiti izrade pregrada, podova, stropova, fasade, otvora, kao i strojarske instalacije. Ugovor za drugu fazu potpisan je 7. ožujka ove godine i iznosi 277.750 maraka s PDV-om, a izvođač je GD Konstrukcije d.o.o. Mostar.

Navedene radove sufinancira Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske.

Raspisan je novi natječaj Središnjeg državnog ureda, a iz Općine Grude su kazali kako će aplicirati na isti kako bi se nastavilo sa završnim radovima, odnosno trećom fazom.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije