Potpisani ugovori za uređenje poslovne zone i izgradnju lokalnog puta u Stanarima

12.05.2022. 08:40 / Izvor: Akta.ba
stanari

Načelnik Opštine Stanari Radojica Ćelić u utorak, 10. maja, je potpisao ugovor sa izvođačem radova, firmom Plosko iz Doboja.

Načelnik Opštine Stanari Radojica Ćelić u utorak, 10. maja, je potpisao ugovor sa izvođačem radova, firmom Plosko iz Doboja, za drugu fazu izgradnje infrastrukture u Poslovnoj zoni Termoelektrana u Dragalovcima.

Pomenutim ugovorom izvođač radova obavezao se da će u roku 60 dana od dana uvođenja u posao realizovati poslove vanjskog uređenja Poslovne zone koji se sastoje od uređenja internih saobraćajnica i parkinga, izgradnje odvodnje oborinskih voda, izgradnje septičke jame i nabavke i ugradnje ograde i rasvjete, navedeno je na sajtu Opštine.

Takođe, načelnik je izvršio popisivanje ugovora i sa izvođačem radova Limunkop iz Doboja koji se odnosi na prvu fazu izgradnje lokalne putne poddionice Cvrtkovci (centar)-Ilova.

Pomenutom fazom obuhvaćeni su radovi na obnovi ose iskolčenja, mašinskog iskopa humusa, iskopa odvodnih jaraka, izradu nasipa od kamenog materijala, propusta i druge radove prema projektu dužine, 802 metra i širine 4 metra. Rok za izvođenje radova je 30 dana od dana uvođenja u posao.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije