Rekonstrukcija Marakane koštaće oko 65 miliona eura

27.06.2022. 12:07 / Izvor: Akta.ba
marakana

Generalni direktor FK Crvena Zvezda Zvezdan Terzić je najavio je plan da razvojem svih potencijala kluba uvećaju prihode i da oni u narednom periodu budu oko 50 miliona eura na godišnjem nivou.

Generalni direktor FK Crvena Zvezda Zvezdan Terzić je najavio je plan da razvojem svih potencijala kluba uvećaju prihode i da oni u narednom periodu budu oko 50 miliona eura na godišnjem nivou.

On se u svom izlaganju osvrnuo i na planirane infrastrukturne projekte, te je istakao da će rekonstrukcija stadiona Marakana koštati oko 65 miliona eura. 

"Što se tiče infrastrukture, mogu da kažem da su uslovi za rad naših igrača i komfor naših gledalaca na visokom nivou, ali nastavićemo da ulažemo.  Rekonstrukcija stadiona će koštati oko 65 miliona eura. Imamo na vidiku rješenje kako da realizujemo sve to. U planu je kupovina 25 hektara zemlje u okolini aerodroma i na dobrom smo putu da realizujemo taj projekat ne bi li napravili najmoderniji trening kamp u ovom dijelu Evrope", naveo je Terzić.

Podsjećamo da je Terzić krajem prošle godine istakao da su se odlučili za idejno rješenje sa atletskom stazom koji je izradila italijanska državna kompanija i da će po tom modelu obnoviti Marakanu. On je tada dodao da će se sa rekonstrukcijom krenuti 2023. godine.

"Velika ulaganja u Omladinsku školu su dugoročna priča i mi tek očekujemo da Crvena zvezda ima ogroman benefit od naše Omladinske škole. Nastavićemo da ulažemo u nju", poručio je juče Terzić.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije