Izgradnja kompleksa zgrada

Pavgord uplatio gradu Bijeljina 3,6 mil. KM za rentu za izgradnju na lokaciji Vanekov mlin

01.03.2023. 09:35 / Izvor: Akta.ba
Vanekov mlin

Gradnja će biti nastavljena čim vremenski uslovi to dozvole.

Kompanija "Pavgord“ iz Foče 27.2 je uplatila na račun budžeta grada Bijeljina 3,6 miliona KM na ime rente za izgradnju kompleksa zgrada na lokaciji „Vanekov mlin“ u Bijeljini, piše portal infobijeljina.

"Već duže vrijeme postoji zahtjev za gradnju kod gradskih organa, građevinska dozvola koja nije mogla u cjelosti da bude implementirana, s obzirom da smo sa gradom imali problem oko rente. Grad je tvrdio da je ta renta veća, a mi smo u žalbenom postupku uspjeli da dobijemo konačnu informaciju i cifru“, izjavio je za InfoBijeljina Miloš Stevanović, ispred Advokatske kancelarije Stevanović, koja zastupa kompaniju „Pavgord“. 

Stevanović dodaje da je kompanija „Pavgord“ danas ispoštovala sve što je zakonski traženo od strane grada.

"Na račun grada danas su uplaćena sredstva i nadamo se da će grad dalje postupati po zakonskim propisima i da će „Pavgord“ biti u mogućnosti da redovno nastavi izgradnju tog kompleksa“, rekao je Stevanović.

Dodaje da će gradnja biti nastavljena čim vremenski uslovi to dozvole.

Podsjećamo, kompanija “Pavgord” iz Foče u aprilu prošle godine je krenula sa čišćenjem terena, ukupne površine oko deset dunuma, na lokaciji Vanekovog mlina, gdje je predviđena izgradnja velikog stambenog kompleksa sa jedanaest lamela i sa oko 500 stanova.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije