NA MJESTU VEZIONICE

Poznati investitor gradit će "City Mall" u Zvorniku

07.03.2023. 09:52 / Izvor: Akta.ba
ZVORNIK

Na mjestu nekadašnje “Vezionice” u zvorničkom naselju Karakaju u posljednjem kvartalu ove godine biće otvoren "City Mall"

Na mjestu nekadašnje “Vezionice” u zvorničkom naselju Karakaju u posljednjem kvartalu ove godine biće otvoren "City Mall" u kome će biti smješten jedan market, više butika različitih robnih brendova te druge radnje.

Kako su rekli u GU Zvornik, investitor je City Mall iz Bijeljine, koji je od ranijih vlasnika kupio objekat "Vezionice" kako bi sagradili tržni centar sa 7.500 kvadrata poslovnog prostora.

"Kako su nam rekli investitori, u periodu od oktobra do kraja godina, objekat će početi da radi. Otvaranje ovakvog centra je veoma značajno za Zvornik jer će to biti prilika za novo zapošljavanje, naši sugrađani neće morati da idu u druge gradove da kupuju artikle ovih brendova, a to će privući i ljude iz drugih opština naše regije da ovdje dođu u šoping", rekao je Bojan Ivanović, zamjenik gradonačelnika Zvornika za infobirač.net.

Pored toga, ljudi koji su se odlučili da grade ovakav objekat i sa sobom dovedu različite modne brendove, su procijenili da je finansijski ambijent u Zvorniku povoljan te da se isplati ulagati u ovom gradu, rekao je. 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije