POSTIGNUT DOGOVOR

Đokovići kreću sa investicijama na Jahorini

29.03.2023. 16:35 / Izvor: Akta.ba
đokovići

U utorak, 28.3., na Jahorini je održan sastanak uprave Olimpijskog centra Jahorina na čelu sa direktorom Dejanom Ljevnaićem sa porodicom Đoković, tačnije Srđanom Đokovićem.

Uprava Olimpijskog centra Jahorina na čelu sa direktorom Dejanom Ljevnaićem održala je jučer sastanak sa porodicom Đoković, tačnije Srđanom Đokovićem.

Nakon mnogobrojnih posjeta porodice najboljeg tenisera, Novaka Đokovića, olimpijskoj planini na jučerašnjem sastanku je postignut dogovor o investicijama koje će ova porodica realizovati na Jahorini.

"Imamo tu čast da su naši česti gosti članovi porodice Đoković koji su sami po sebi svetski poznat brend. Nakon privilegije koju smo dobili imenovanjem jahorinskih ski staza po imenu najpoznatijeg srpskog tenisera Novaka Đokovića sada Jahorina dobija i hotel u neposrednoj blizini upravo ovih staza", rekao je nakon posjete direktor Olimpijskog centra Jahorina, Dejan Ljevnaić.

Dodaje kako je njihova vizija da privuku što više ovakvih investitora te da Jahorina u budućnosti ide rame uz rame sa najuspešnijima jer joj svim prethodno realizovanim taj status i pripada.

"Prije par dana na jednom kongresu sam saznao da je moj tim na koji sam beskrajno ponosan tim koji je sagradio najviše žičara na svetu. Veliku zahvalnost dugujem pre svega Srđanu Đokoviću sa kojim je zadovoljstvo sarađivati i realizovati vizije koje su pre svega usmerene na budućnost i nasleđe za naredne generacije. Velika mi je čast što se porodica teniskog asa i najboljeg predstavnika naših prostora u svetu, Novaka Đokovića opredelila za Jahorinu i što su prepoznali naše ambicije kao nešto njima srodno. Želim da poručim da su uvek dobrodošli na Jahorini i da je ovo svakako i njihova planina", poručio je Ljevnaić.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije