Veliki interes investitora

U Banja Luci održana prezentacija o budućnosti Jahorine - prvi centar svih aktivnosti

22.09.2023. 08:47 / Izvor: Akta.ba
jahorina
OTVORI GALERIJU

U Banja Luci na Invest Forumu održana je prezentacija o budućnosti Jahorine.

U Banja Luci na Invest Forumu održana je prezentacija o budućnosti Jahorine koja je kako su kazali iz OC Jahorina ostavila svjetsku investitorsku zajednicu bez daha, piše Akta.ba.

Direktor OC Jahorina, Dejan Ljevnaić prezentovao je investitorima iz 20 zemalja inovativni projekat koji realiziraju u saradnji sa Opštinom Pale.

Ovaj ambiciozni projekat ima za cilj preobraziti Jahorinu u pravi centar svih aktivnosti. Investitori iz cijelog svijeta spremni uložiti u revolucionarni razvoj.

"Svi ključni elementi su obuhvaćeni, uključujući visokoizgrađenu zgradu od 11.800 kvadratnih metara, u kojoj se planirana sportska sala, veliki parking, apoteka, dom zdravlja, teretana, ambulanta, pošta i moderni poslovni prostori.  Osim toga, planira se izgradnja trga koji će postati epicentar društvenog života na ovom predivnom planinskom području. Ova saradnja između investitora iz svih krajeva svijeta i lokalne zajednice obećava procvat Jahorine i njenih okolnih područja", kazao je Ljevnaić te dodao da očekuju da će projekt postati uzor za razvoj turizma i infrastrukture u regiji.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije