Radovi pri kraju

Na sankalištu u Golčevini postavljen top za osnježivanje

26.12.2023. 14:00 / Izvor: SRNA
top

Izgradnja dječjeg sankališta u milićkom naselju Goločevina privodi se kraju.

Izgradnja dječjeg sankališta u milićkom naselju Goločevina privodi se kraju, a danas je postavljen savremeni top za osnježavanje koji je donirao Olimpijski centar "Jahorina", izjavio je Srni načelnik opštine Marko Savić.

Savić je precizirao da je na sankalištu postavljena žičara, led-rasvjeta i svi makro-elementi neophodni za ovaj sadržaj, te završeni zemljani radovi u vezi sa instalacijom struje.

Prema njegovim riječima, vrijednost ugovorenih radova na sankalištu je oko 86.000 KM i za taj novac je planirano da se kupi skromniji top za osnježavanje.

"Sa predsjednikom Nadzornog odbora Olimpijskog centra `Jahorina` Nedeljkom Elekom i direktorom Dejanom Ljevnaićem dogovorili smo da nam doniraju savremeni top za osnježavanje koji je na naše zadovoljstvo dopremljen juče, na čemu smo im neizmjerno zahvalni", naveo je Savić.

Savić je izrazio očekivanje da sankalište do kraja godine bude pušteno u rad i da u toku zime služiti svojoj svrsi, dodajući da će ovaj prostor tokom cijele godine biti izletište gdje će mještani moći da se druže.

"Planiramo da u produžetku napravimo stazu za šetnju i vožnju bicikala, a imamo ideju da se izgradi kafić, da upotpuni sadržaj i omogući kvalitetno provođenje vremena naših sugrađana na ovom lokalitetu", pojasnio je Savić.

On je podsjetio da će djeca na sankalištu moći da se druže i da bezbjedno provode vrijeme.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije