Varteksova tvrtka iz Maribora ide u stečaj

30.03.2013. 10:24 / Izvor: Poslovni dnevnik
Varteksova tvrtka iz Maribora ide u stečaj

Okružni sud u Mariboru donio je rješenje o otvaranju stečajnog postupka od 19. ožujka 2013. godine s pravnim učinkom od 3. travnja 2013. nad trgovačkim društvom Varteks.

Varteks je dostavio Zagrebačkoj burzi obavijest o otvaranju stečajnog postupka nad povezanim društvom Varteks Trade d.o.o. iz Maribora.

Okružni sud u Mariboru donio je rješenje o otvaranju stečajnog postupka od 19. ožujka 2013. godine s pravnim učinkom od 3. travnja 2013. nad trgovačkim društvom Varteks Trade d.o.o. sa sjedištem u Mariboru, koje se nalazi u potpunom vlasništvu varaždinskog Varteksa, stoji u obavijesti. Za stečajnog upravitelja imenovan je Aleksandar Šimon. Zadnji dan roka za prijave tražbina, te razlučnih i izlučnih prava je 19. lipnja 2013.

Glavna djelatnost tvrtke Varteks Trade d.o.o. bila je distribucija Levi's proizvoda na tržištu Slovenije. Obzirom da Varteks nije bio u mogućnosti nastaviti ugovor za distribuciju Levi's proizvoda na tržištu regije, a u cilju daljnje konsolidacije poslovanja nad povezanim društvom u Sloveniji pokrenut je stečajni postupak, navodi se u obavijesti Varteksa.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije