U decembru otvaranje Pino Nature Hotela na Trebeviću

27.10.2015. 15:25 / Izvor: Akta.ba
U decembru otvaranje Pino Nature Hotela na Trebeviću
OTVORI GALERIJU

Zvanično otvorenje Pino Nature Hotela, nekadašnjeg "Prvog šumar" na Trebeviću je planirano za mjesec decembar, potvrdila je za poslovni portal Akta.ba Aida Terzić, glasnogovrnica Agencije Relax Tours.

Zvanično otvorenje Pino Nature Hotela, nekadašnjeg "Prvog  šumar" na Trebeviću je planirano za mjesec decembar, potvrdila je za poslovni portal Akta.ba Aida Terzić, glasnogovrnica Agencije Relax Tours.

Pino Nature Hotel je specifičan, budući da se ne može svrstati u gradski ili planinski hotel.

"Mi smo zapravo planina u srcu Sarajeva i cilj nam je postati zapravo dnevni boravak svih naših građana koji će tu uživati u nekom opuštajućem ručku uz kamin, poslovnom sastanku ili seminaru, na proslavi dječijeg rođendana ili relaksirajući se u našem wellness centru. Zadovoljstvo će nam biti ukoliko upravo budemo 'dnevni boravak za sve', za mlade bračne parove, porodice sa djecom, poslovne ljude kao i penzionere", kazala je Terzić, pojašnjavajući kako se njihov glavni arhitekta Amir Vuk Zec zajedno sa svojim timom pobrinuo da unutar i oko hotela upravo svako nađe po neki odgovarajući kutak za sebe, baš po njegovom ukusu.

"Praktično je, što ćete doslovno za 10 minuta vožnje iz gradske vreve pobjeći u ovu zelenu oazu mira gdje ćete na čistom zraku moći uživati u domaćoj organskoj kuhinji ili prirodnom soku i kafi, dok se vaši mališani bezbrižno igraju u prirodnom ambijentu", dodaja je Terzić.

Otvaranje Pino Nature Hotela donosi i nova radna mjesta, za početak počinju sa 21 zaposlenim radnikom, te ukoliko se ukaže potreba, Terzić kaže rado će zaposliti i dodatno osoblje.

"Osoblje će proci 10-dnevnu obuku prije svečanog otvaranja, tako da se nadamo da će naša usluga prema gostima koji nas budu posjećivali biti besprijekora", dodaje ona.

U kompletnom objektu Pino Nature Hotela su korišteni najkvalitetniji proizvodi i vrhunski materijali u od temelja do escajga.

Hotel će imati četiri zvjezdice sa bazenom dužine 25 metara. Okolo hotela nalazit će se sadržaji za djecu, parking, šetnice, biciklistističke staze koje će građanima biti besplatno na usluzi.

Kako smo ranije pisali Pino će biti baziran na bezalkoholnom konceptu, a ograničeno će biti i konzumiranje cigareta, odnosno  biće odvojeni pušači od nepušača. Ono sto ga čini specifičnim jeste da ovo nije samo hotel, ovo je objekat  koji će imati kongresne dvorane za poslovne ljude, igraonice za djecu, wellness,kamin salu, restoran,  31 sobu i apartman. 

E. Ko.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije