Potpisan ugovor za održavanje javne rasvjete u Bužimu

26.05.2021. 15:53 / Izvor: Akta.ba
Potpisan ugovor za održavanje javne rasvjete u Bužimu

Načelnik Općine Bužim Mersudina Nanić danas je potpisan ugovor o održavanju javne rasvjete na području općine Bužim sa direktorom firme D.O.O. "Elktro Džanić".

Načelnik Općine Bužim Mersudina Nanić danas je potpisan ugovor o održavanju javne rasvjete na području općine Bužim sa direktorom firme D.O.O. "Elktro Džanić".

Potpisanim ugovorom poduzeće "Elektro Džanić" će održavati javnu rasvjetu na području općine Bužim, te sa svim raspoloživim kapacitetima pokušati otkloniti nastale kvarove na sistemu javne rasvjete, odnosno broj kvarova u budućnosti smanjiti na minimum.

Vrijednost potipsanog ugovra na godišnjem nivou iznosi 23.076,00 KM.

"Današnjim potpisivanjem ugovora za održavanje javne rasvjete želimo poboljšat sistem javnih rasvjeta na području naše općine i održavanje istih. Nadležna općinska služba je evidentirala kvarove na javnim rasvjetama po svim Mjesnim zajednicama  koji će u narednom periodu biti otklonjeni", kazao je načelnik Mersudin Nanić nakon potpisivanja ugovora sa izvođačem.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije