Ključ će dobiti moderni ugostiteljsko-turistički objekat na Sani

26.04.2016. 12:38 / Izvor: Akta.ba
Ključ će dobiti moderni ugostiteljsko-turistički objekat na Sani

Do kraja godine općina Ključ će dobiti veliki moderni ugostiteljsko-turistički objekat na obali rijeke Sane u naselju Zgon.

Do kraja godine općina Ključ će dobiti veliki moderni ugostiteljsko-turistički objekat na obali rijeke Sane u naselju Zgon. Ključanin Ljutić Fahrudin koji živi i radi u Švicarskoj odlučio je da u svojoj općini izgradi prvi objekat ovog tipa i na taj način obogati turističku ponudu općine piše mojusk.ba.

Moderno opremljen prema najvišim standardima objekat će prema nezvaničnim informacijama u svom sastavu imati restoran i 9 soba za prenoćište. Pored toga planirana je i izgradnja mnogobrojni drugih pratećih sadržaja kao što je igralište za djecu i slično.

Uglavnom cjelokupna parcela oko objekta će biti popunjena različitim sadržajima koji će svim posjetiteljima pružiti idealan ambijent za odmor i uživanje.

Dodatnu vrijednost ovom objektu daje njegova lokacija s obzirom da je smješten na samoj obali rijeke Sane koja je svakako neprocjenjiv turistički biser našeg grada. S obzirom na sadržaje koje će nuditi objekat kao i na njegovu lokaciju sigurno je da će izazvati veliko zanimanje ljubitelja prirode i zaljubljenika u ribolov iz Bosne i Hercegovine ali i cijelog svijeta.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije