al

Investicije / PROJEKTI

Zavirite u fascinantno naselje "Country side" u Hadžićima

04.04.2019. 15:12 / Izvor: Akta.ba

Postoji mnogo fascinantnih destinacija u cijeloj Bosni i Hercegovini podesnih za sve vrste turista. Jedna takva će definitivno biti apartmansko naselje “Country side” u mjestu Crepljani, općina Hadžići.

Općinski načelnik Hamdo Ejubović obišao je ovo apartmansko naselje gdje se sastao sa direktorom Tarikom Burjakom. Razgovarano je o mogućnosti izgradnje moderne sedammetarske saobraćajnice od Crepljana do Igmana.

Lokacija apartmanskog naselja je u prelijepom prirodnom okruženju na 22 minuta vožnje automobilom od aerodroma, te 25 minuta vožnje iz centra grada i 770 metara nadmorske visine sa čistim planinskim vazduhom.

Odlika naselja je njegova južna orijentacija, lijepa i čista priroda te spektakularan pogled. Radovi na izgradnji naselja su počeli u julu 2014. godine.

Apartmansko naselje će sadržavati 242 individualne stambene jedinice od čega dvije zgrade, vještačko jezero, musalu, divanhanu, Sp&Wellness centar, bazen otvorenog i zatvorenog tipa rekreacione zone, dječije parkove i igrališta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Investicije