BBI banka dobitnica Plakete "Zlatni BAM 2021" za promotivne aktivnosti

20.09.2021. 09:35 / Izvor: Akta.ba

BBI banka je proteklih pet godina dobila tri Zlatna BAM-a, od kojih su dva priznanja za aktivnosti Marketinga i komunikacija.

Poslovno-finansijski magazin „Banke i biznis u BiH“  dodijelio je Bosna Bank International (BBI) posebnu Plaketu "Zlatni BAM" - priznanje koje se već 19 godina dodjeljuje u okviru bankarskog sektora najuspješnim finansijskim instutucijama u našoj zemlji. BBI banka „Zlatni BAM“ dobila je za promotivne aktivnosti, kao rezultat promotivnih i PR kampanja koje je organizirala tokom proteklih 12 mjeseci, s ciljem unapređenja komunikacije sa klijentima širom BiH.

Nagradu je u ime Uprave Bosna Bank International d.d. Sarajevo na svečanosti u Sarajevu primio Edin Brkić, koji se pri preuzimanju nagrada zahvalio i svim klijentima koji su BBI banci ukazali povjerenje, te dodao:

"BBI banka nastoji zadovoljiti potrebe svojih klijenata i pružiti vrhunski kvalitet usluge. Dobra komunikacija sa klijentima jedan je od uvijeta za kvalitetnu uslugu. Nagrade su uvijek motivirajući faktor, a mi ćemo i dalje nastaviti biti na usluzi građanima u cijeloj BiH kroz naših 37 poslovnih jedinica, kao i putem naših digitalnih kanala komuniciranja i mogućnostima online apliciranja za usluge i finansijska sredstva, što se u vrijeme pandemije pokazalo vrlo efikasnim i istovremeno sigurnim za naše korisnike", kazao je ovom prilikom Brkić.

BBI banka je proteklih pet godina dobila tri Zlatna BAM-a, od kojih su dva priznanja za aktivnosti Marketinga i komunikacija.

"Posebno sam ponosan što BBI banka u jeku pandemije i ogromnih izazova s kojima se suočava(la) privreda Bosne i Hercegovine, ali i cijelog svijeta, nije prekinula saradnju sa mnogobrojnim medijima i partnerima širom naše domovine, koji su rado prenosili dobre i pozitivne vijesti. Zahvaljujem se svim našim medijskim i drugim partnerima koji pomažu u ostvarenju ciljeva, misije i vizije BBI banke protekle dvije decenije", istakao je Dino Selimović, direktor Marketinga i komunikacija BBI banke.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Kapital